anchetaonline.ro

(VIDEO) Un copac a căzut de două ori peste o mașină de lux, în Pitești

de | 17.08.2022 09:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Eveniment ieșit din comun, marți, pe strada Trivale din Pitești. Pompierii au primit un apel la 112 potrivit căruia un copac s-a prăbușit în stradă.

Ajunși în zona indicată reprezentanții ISU Argeș au constatat că pomul căzuse pe un autoturism de lux.

După cum se poate observa din imaginile surprinse la fața locului, copacul a căzut din senin, fără să fi fost afectat de vânt.

Mai mult, după toaletarea pomului, a început intervenția de degajare cu un excavator, însă nu a decurs așa cum ar fi trebuit. La un moment dat, funia care ar fi trebuit să susțină copacul s-a rupt.

În video se poate observa cum trunchiul cade a doua oară pentru mașina de lux, care este avariată și mai rău după intervenția pompierilor.

În cele din urmă, strada și mașina au fost eliberate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

6 stații noi pentru linia Pitești – Mărăcineni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | Pitești | Trivale