anchetaonline.ro

Revine canicula! Prognoza meteo până la finalul lunii august

de | 17.08.2022 08:37 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

România s-a putut bucura câteva zile de răcoare și aer respirabil. Meteorologii anunță, însă, că începând de miercuri disconfortul termic se va accentua în zonele sudice și vestice.

De asemenea, canicula va reveni în majoritatea zonelor din sudul și vestul țării. Dacă marți am avut maxime de până la 34 de grade, de astăzi, situația se va schimba, urmând ca temperaturile să ajungă până la 36 de grade, iar vineri până la 39 de grade.

Însăm, potrivit prognozei ANM, după câteva zile caniculare, vremea se va răci din nou.

Vremea în Banat

Din 18 august, temperaturile vor ajunge la 36 de grade Celsius. După această dată, vremea se va răci, ajungându-se la maxime de 20-24 de grade.

Cum va fi vremea în Crișana

La fel ca în Banat, și în Crișana va fi vreme călduroasă până pe 19 august, urmând ca între 20-23 august să scadă temperaturile, ajungând la 27-29 de grade. De asemenea, va exista probabilitatea averselor, în special, în perioada 19-21 august.

Ce temperaturi vor fi în Moldova

În Moldova, temperaturile vor fi în creștetere până pe 19 august, iar în următoarele două zile, vor scădea cu până la 6 grade.

Cum va fi vremea în Dobrogea

Și în Dobrogea vremea se va încălzi, până pe 19 august, maximele urmând să atingă 32 de grade. Între 22 și 28 august, vor fi temperaturi de 28-39 de grade. Minimele vor fi cuprinse între 18-20 grade.

Vremea în Muntenia

Maximele vor fi de 36 de grade, până în jurul datei de 19 august. Din 20 august, se va înregistra o schimbare bruscă a temperaturilor, urmând ca până pe 23 august, maximele să fie cuprinse între 20 și 23 august.

Ce temperaturi vor fi în Oltenia

În Oltenia, vor fi temperaturi între 35-36 de grade, până în jurul datei de 19 august. În următoarele zile, se răcește cu 4 grade Celsius, urmând ca apoi să se înregistreze variații semnificative.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Se oprește curentul în Pitești, la Bradu și în alte localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM