Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

de | 17.08.2022 08:13 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Atenție, șoferi! Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că miercuri, între orele 06:30-15:30, traficul rutier este restricționat progresiv pe a doua bandă pe A1 București –Pitești, pe sensul către capitală. Restricția se aplică între kilometrii 44 – 42, în zona localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, pentru colectarea nisipului din zona mediana.

Polițiștii atrag atenția șoferilor că adapteze viteza, să se asigure și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

6 stații noi pentru linia Pitești – Mărăcineni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București

Ultimele articole