Pitești Tech City 2024. Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș: ”Toți argeșenii, inclusiv seniorii, vor avea o viață mai bună”

de | 13.02.2024 17:52 | Județean, Politic

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, vorbește în ultima postare publicată pe pagina de Facebook despre cel mai important proiect liberal pentru județul nostru: Pitești Tech City 2024. Prin acest proiect se vor înființa Zone Albastre în Pitești și întreg Argeșul, ”zone în care să trăiești 100 de ani!”.

Despre importanța acestui proiect și ce vor liberalii să implementeze pentru a permite extinderea speranței de viață a locuitorilor și atragerea suplimentară de capital uman și financiar în zonă a vorbit Alina Gorghiu.

”Cel mai important proiect liberal pentru Argeș este #PitestiTechCity. Toți argeșenii, inclusiv seniorii, vor avea o viață mai bună.

Vom realiza asta prin înființarea de Zone Albastre în Pitești și întreg Argeșul. Zone în care să trăiești 100 de ani! Pitești Tech City va permite extinderea speranței de viață a locuitorilor și atragerea suplimentară de capital uman și financiar în zonă. Aceasta este promisiunea proiectului Pitești Tech City 2024.

Pitesti Tech City se ridică pe contribuția de-o viață a seniorilor la economia Argesului. Această platforma va oferi multe seniorilor. Veniturile administrațiilor publice locale vor crește de 4 ori. Înseamnă că alocările bugetate pentru măsuri destinate seniorilor vor crește de 4 ori. Prin urmare alocările bugetare pentru măsuri destinate seniorilor vor crește de 16 ori față de nivelul actual!

Pitești Tech City vine cu mai multe beneficii, dintre care:

spital municipal, care va completa ecosistemul clinicilor paleative si geriatrice;

locuințe calde pentru seniori. Blocurile vor fi termoizolate. Așa cum este normal. Iar facturile vor fi mai mici, grație programelor verzi;

vor exista piețe de gros cu produse locale. Aceste piețe vor reduce cheltuielile pentru coșul zilnic. Și, în combinație cu zonele de plimbare, vor ajuta la relaxarea argeșenilor și creșterea satisfacției de viață;

un pachet complet de dezvoltare a zonelor verzi. Și va include, printre altele, oferta de la Curtea de Argeș, complexul potențat în jurul Băilor Kretzulescu de la Câmpulung;

complex multidisciplinar cu zone de agrement în apropierea Piteștiului. Va ajuta dezvoltarea economică si va încuraja tinerii să rămână în județ. Dar pentru seniori, asta înseamnă reducerea diferitelor tipuri de poluare din Pitești. Înseamnă o viață mai bună, mai lungă.”, a transmis Alina Gorghiu în comunicatul primit.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. Ministerul Justiției vrea mai mulți procurori în cadrul Secției de urmărire penală din PÎCCJ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș