Tânăr de 24 de ani, prins de poliţişti conducând sub influenţa a trei substanțe psihoactive!

de | 13.02.2024 17:55 | Știri, Eveniment

Un șofer în vârstă de 24 de ani a fost depistat de organele de lege la volanul unei maşini, în timp ce se afla sub influenţa a trei tiputi de droguri.

Totul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Huşi, unde poliţiştii aflaţi în serviciul de patrulare şi supraveghere trafic rutier au depistat şi oprit pentru control autoturismul condus de tânăr.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a trei substanţe psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Municipal Huşi, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanţelor interzise”, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.

Organele de lege continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

foto descriptiv informatiata.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fiul fostului primar din Cavnic, care a provocat un accident rutier mortal în timp ce era băut, a fost plasat în arest la domiciliu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vaslui

Ultimele articole