În Pitești. Tot ce trebuie să știe tinerii care vor o locuință socială!

de | 08.02.2024 13:35 | Pitești, Administrație

Administrasția locală din Pitești vine cu informații utile pentru tinerii care nu au o locuință. AStfel, cei interesați trebuie să știe că sunt o serii de criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri.

Noile criterii pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Piteşti, aprobate de Consiliul Local al Municipiului Pitești, sunt următoarele:

  • Titularul cererii de repartizare a unei locuinţe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 60 de luni de la împlinirea acestei vârste. Cererea de locuinţă se efectuează numai individual şi în nume propriu.
  • Titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a Municipiul Pitești, sau a unității în care își desfășoară activitatea.
  • Titularul cererii de locuinţă trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Pitești.
  • Repartizarea locuinţelor se face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi locuinţele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiţii aprobate şi cuprinse în programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

Toate amănuntele se găsesc aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Muinicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cine a venit subprefect la Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești