Pitești. Unde vor fi amplasate chioșcurile cu flori

de | 24.07.2023 11:48 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că la 31 iulie 2023 expiră contractele de închiriere pe domeniu public în zona centrală Mobilux, iar comercianții au început eliminarea vechilor florării din termopan. Chioșcurile cu flori vor fi amplasamente în fața magazinului Fortuna și în pasajul Magnoliei.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Pasajul pietonal Mobilux eliberat de comercianți, redă zonei arhitectura urbanistică inițială, aerisită, plăcută ochiului!

La 31 iulie 2023 expiră contractele de închiriere pe domeniu public în zona centrală Mobilux, iar comercianții au început eliminarea vechilor florării din termopan.

Chioșcurile cu flori nu dispar însă din centru, cei care au câștigat licitațiile pentru comercializare de flori și plante decorative vor așeza noile tipuri construcții provizorii pe amplasamentele din fața magazinului Fortuna și în pasajul Magnoliei, conform hotărârii de consiliu local”, a scris Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 SA – investiţii pentru extinderea reţelelor de apă şi de canalizare menajeră în municipiul Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole