Piteștiul se află printre localitățile cu rata mare de recenzare

de | 20.07.2022 15:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Biroul de Comunicare al Primăriei Municipiului Pitești a transmis noi informații referitoare la recensământ. Conform datelor preliminare, Piteștiul are o rată de recenzare de 90,05%.

Direcția Județeană de Statistică Argeș a transmis că până la data de 19 iulie, au fost validate în urma autorecenzării, 71.541 de chestionare și 57.572 de chestionare completate de recenzori la domiciliu.

Astfel, Piteștiul se numără printre localitățile cu rata foarte mare de recenzare, fiind în primele 30 din țară. Până pe 19 iulie, 129.113 de persoane sunt recenzate.

Amintim că data limită pentru efectuarea recenzării este 24 iulie.

Piteștenii care, din motive obiective, nu și-au îndeplinit obligația cetățenească, pot contacta recenzorii prin intermediul Centrului de Informații pentru Cetățeni, intrarea D a sediului Primăriei Municipiului Pitești sau la numărul de telefon: 0248984.
24 iulie este anunțată ca dată finală de recenzare”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto Concretmedia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Ultimele zile în care puteți completa formularul de recensământ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole