Pizza cu topping de greieri prăjiţi – în centrul atenției

de | 23.04.2023 16:19 | Știri, Lifestyle, Național

O dată cu un proiect de lege ce interzice folosirea făinii de greieri în produsele tradiţionale precum cozonacii, aceasta este din nou în centrul atenției. d

De asemenea, o măsură asemănătoare a fost deja adoptată în Italia, unde produsele din insecte au fost interzise în pizza.

Totuși, un antreprenor din Trieste a reușit să vânda zeci de bucăți de pizza cu greieri prăjiţi, în doar două zile.

Un proiect de lege vizeză interzicerea folosirii făinii de insecte în preparate tradiţionale cum ar fi cozonacul, pasca sau anumite tipuri de pâine.

100.000 de lei este amenda prevăzută pentru cei care încalcă prevederile legii.

Nu are rost să consumăm altceva decât ceea ce ne place, nu ne apucăm acum de lăcuste. Bine face domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor, ca lucrurile să fie clare, să nu deformeze produsele româneşti”, a declarat Petre Daea, ministrul Agriculturii.

 

 

Foto descriptiv.
Replica ONLINE.

Citiți, de asemenea, pe ancheteaonline.ro

Doliu în lumea presei sportive! A murit Radu Cosașu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: