Plantație de canabis lângă pădure! 97 de plante crescute pentru comercializare!

de | 23.09.2022 14:30 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de ieri, 22 septembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, doi inculpați. Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

3 - Plantație de canabis lângă pădure! 97 de plante crescute pentru comercializare!

În urma descoperirii activității de către procurori, s-a stabilit că cei doi au înfințat și crescut, în cursul anului 2022, o plantație de 97 de plante de canabis lângă o pădure, cu scopul de a o comercializa. Dat fiind faptul că plantația era înconjurată de pădure, aceasta era greu de depistat de către trecători.

5 - Plantație de canabis lângă pădure! 97 de plante crescute pentru comercializare!

Se pare că cei doi au cumpărat semințele de canabis din Spania și au reușit să își amenajeze instalații speciale de irigare, folosind, de asemenea, și pentru dezvoltarea rapidă a plantelor.

4 - Plantație de canabis lângă pădure! 97 de plante crescute pentru comercializare!

Mai mult de atât, se pare că cei doi și-au amenajat un spațiu special, chiar lângă plantație, pentru porționarea plantelor, cu scopul distribuirii pe raza județelor Caraş-Severin, Timiș și Gorj.

6 - Plantație de canabis lângă pădure! 97 de plante crescute pentru comercializare!

Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat și două percheziții domiciliare unde au identificat cantitatea de
150 kilograme de plantație.
Mai mult de atât, aceștia au identificat și ridicat peste 50 de kilograme muguri de canabis, aproximativ 5 grame de cocaină, un aparat de vidare a pungilor, un generator de curent, o suflantă cu aer cald, o instalaţie cu sisteme de irigare, o pompă de stropit plante, un grinder, 3 cântare de precizie și mai multe telefoane mobile.
În cursul zilei de azi, 23 septembrie, cei doi au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, informează comunicatul de presă.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: