Ordin de restricție pentru bărbatul de 70 de ani care a agresat sexual o fată de 15 ani!

de | 23.09.2022 14:48 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Update

IPJ Argeș informează că bărbatul de 70 de ani, care a agresat sexual o minoră de numai 15 ani, a reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, iar în cursul zilei de ieri, 22 septembrie, acesta a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Mai mult de atât, bărbtului i-a fost impus un ordin de restricție cu privire la victimă. Acesta nu are dreptul de a se apropia și de a lua legătura cu persoana vătămată. De asemenea, respectivul nu mai are dreptul de a transporta cu autoturismul persoane de sex feminin.

Știre inițială

Caz șocant în Pitești! Un bărbat de 70 de ani, din municipiu, a agresat sexual o fată de 15 ani, după ce a luat-o la ocazie.

Totul s-a petrecut pe data de 19 august, atunci când fata a urcat în autoturismul bărbatului. Ulterior, acesta a oprit mașina și a început să manifeste un comportament ciudat, agresând-o pe minoră.

În cele din urmă, fata a fugit și a ajuns acasă, povestind familiei prin ce a trecut. Au mers împreună la Poliție, iar în urma cercetărilor, la o luna de la agresiune, pe 21 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești l-au identificat pe agresorul care ar fi putut să îi fie bunic fetei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie a căzut de la înălțime când ștergea geamurile – în centrul Piteștiului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole