anchetaonline.ro

Contrabandistul de țigări din Pitești – se află sub control judiciar!

de | 23.09.2022 14:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Update

IPJ Argeș informează că bărbatul a fost prezentat astăzi, 23 septembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Știre inițială 

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, fiind bănuit de infracțiunea de contrabandă.

Potrivit cercetărilor, vreme de un an de zile, din septembrie 2021 până în septembrie 2022, bărbatul ar fi introdus în România, prin sustragere de la controlul vamal, țigarete peste limita legală.

Oamenii legii au efectuat o percheziție la locuința piteșteanului, iar acolo au găsit 29.800 de țigarete. Cantitatea respectivă a fost ridicată pentru a se continua cercetările.

Omul a cauzat un prejudiciu statului de 28.000 de lei. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un piteștean de 70 de ani a agresat sexual o fată de 15 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești