Veste proastă pentru Elena Udrea! Rămâne în închisoare!

de | 23.09.2022 15:30 | Știri, Eveniment, Național, Politic

  • Veste proastă pentru Elena Udrea!

Aceasta va rămâne în închisoare. Instanța Supremă a respins vineri și ultima cale de atac.

Conform deciziei pronunțate astăzi, 23 septembrie s-au respins ca inadmisibile cererile de sesizare a Curţii Constituţionale a României cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 432 alin. (1) şi (4) din Codul de procedură penală, formulate de către Liberiu Tudor Breazu şi Elena Gabriela Udrea.

 

Udrea

Foto: ccr.ro

 

Totodată contestatorii sunt obligați de instanță la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

De menționat faptul că această decizie este cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Potrivit antena 3, o altă decizie dată de magistrații Curții Supreme este de respingere, ca inadmisibile, a apelurilor declarate de Liberiu Tudor Breazu, Rudel Obreja şi Elena Gabriela Udrea împotriva deciziei penale nr. 41 din data de 7 aprilie 2022, pronunţată de Completul de 5 Judecători Penal.

În acest caz apelanţii sunt obligați să plătească câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia pronunțată în acest dosar, astăzi, 23 septembrie 2022 este definitivă.

 

Elena Udrea

Reamintim faptul că în data de 10 iunie, reprezentanții Curții de Apel de la Sofia au decis că Elena Udrea poate fi extrădată în România, aceasta fiind condamnată în anul 2018, în dosarul ”Gala Bute”, la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.

Pe 16 iunie, Elena Udrea a fost predată de autoritățile din Bulgaria în vama Giurgiu-Ruse. De la vamă Udrea a fost dusă la penitenciarul Târgșor din Ploiești.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Udrea