Ca în filme! A spart magazinul, a întrerupt camerele video și a furat în valoare de 15.000 de lei!

de | 23.09.2022 15:32 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, joi, 22 septembrie, un bărbat de 31 de ani din Câmpulung a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung pentru furt calificat.

Din cercetările efectuate de către organele oficiale, s-a stabilit că furtul ar fi avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie. Se pare că bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi spart un magazin din municipiul Câmpulung, și a reușit să întrerupă funcționarea sistemului de supraveghere video. Cei în cauză au furat țigări în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 21 septembrie, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Câmpulung, la locuințele unor persoane bănuite. Astfel, au fost identificate și ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pe parcursul cercetărilor, inculpatul a plătit valoarea furtului către reprezentantul persoanei vătămate.

IPJ Argeș anunță că cercetările se desfășoară în continuare, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Contrabandistul de țigări din Pitești – se află sub control judiciar!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung

Ultimele articole