NU blocați accesul la platformele de colectare a deșeurilor!

de | 02.08.2022 13:19 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

În municipiul Pitești continuă campania de menținere a unui oraș curat. În acest context Salubritate 2000 SA continuă acțiunile de igienizare a tuturor containerelor și spațiilor destinate depozitării deșeurilor, prin spălare și dezinfectare cu var cloros.

Astăzi, 02 august 2022, echipele vor interveni în cartierul Craiovei.

Pentru desfășurarea acțiunilor de igienizare în condiții optime, toți piteștenii care sunt utilizatori ai serviciului de salubrizare, sunt rugați să nu blocheze platformele de colectare prin parcarea autoturismelor în fața acestora și să asigure accesul utilajelor la spațiile de depozitare.

De precizat faptul că acțiunile de spălare a containerelor se realizează cu un utilaj special, cu apă rece, la presiune foarte înaltă.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, vă puteți adresa operatorului, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308 sau e-mail: salubritate@gmail.com.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești