Bărbat de 37 de ani din Bradu prins de polițiștii locali cu o macetă

de | 02.08.2022 12:05 | Știri, Eveniment, Județean

Astăzi, 2 august, în jurul orei 10:15, un echipaj al Politiei Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente, a depistat în dreptul restaurantului Zavaidoc de pe bulevardul Republicii, două persoane, una dintre acestea încercând să ascundă un obiect sub bluză.

Persoanele au fost interceptate și la controlul corporal s-a constatat că bărbatul încerca să ascundă o macetă lungă de aproximativ 60 de cm.

 

WhatsApp Image 2022 08 02 at 11.58.50 - Bărbat de 37 de ani din Bradu prins de polițiștii locali cu o macetă

În momentul în care a fost întrebat de unde o are și ce vrea sa facă cu ea persoana în cauza, L. A. V. de 37 ani din Bradu, nu a dat detalii.

În acel moment a fost anunțată Poliția Națională și în scurt timp cei doi au fost preluați de un echipaj de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor.

 

WhatsApp Image 2022 08 02 at 11.58.59 - Bărbat de 37 de ani din Bradu prins de polițiștii locali cu o macetă

Foto: IJJ Argeș

 

 


 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Polițiști amenințați cu toporul de un bărbat băut! Scandalagiul a fost arestat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu