anchetaonline.ro

PNL Curtea de Argeș: „Toți ne dorim să se termine, odată cu șanțurile și gropile din oraș”

de | 22.09.2022 13:27 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Politic

Reprezentanții PNL din Curtea de Argeș au postat un mesaj pe contul de socializare în care au precizat faptul că ieri, la ora 14:00 a fost anunțată o ședință extraordinară a consiliului local, convocată pentru astazi, 22 septembrie la ora 9:00.

Din cele trei subiecte anunțate pe ordinea de zi, două au fost legate de rectificările bugetare pentru 2022.

Este vorba de reducerea finanțării pentru un bloc de locuințe ANL,str .1 Decembrie 1918 (60.000 lei) și a unui bloc de locuințe ANL, str. Cuza Vodă (185.000 lei) și transferarea sumelor pentru reabilitarea străzilor Albești, Cuza Vodă și Râmnicu Vâlcea.

 

Curtea de Argeș pnl

 

De menționat că aceste trei străzi din Curtea de Argeș sunt deja prinse în Programul de finanțare, Anghel Saligny (245.000 lei).

Pentru reabilitarea străzilor Eroilor, B-dul Basarabilor și Negru Vodă, se propune o majorare a creditelor de angajament cu 4.35 mil lei, de la 2.25 mil lei la 6.6 mil lei.

Echipa PNL menționează de asemenea faptul că finanțarea acestor străzi este acoperită cu primele puncte de pe ordinea de zi. Aceștia precizează totodată faptul că au susținut mereu finanțarea spitalelor și a școlilor dar că „nu acceptă să fie bagate pe sub masă puncte legate de alte proiecte”.

 

Suntem de acord si sustinem finantarea de urgenta a spitalelor si a scolilor, dar solicitam o discutie detaliata pentru finantarea strazilor.

 

Toți ne dorim să se termine, odată cu șanțurile și gropile din oraș, însă în lipsa unei minime transparențe și atitudini constructive față de cetățeni, este greu de înțeles care este caracterul urgenței acestei rectificări bugetare, mai ales că sumele sunt foarte mari”, mai adaugă liberalii argeșeni.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | PNL | PNL Curtea de Argeș