Podul din zona Depozitelor. Cristian Gentea: ”Am deschis un drum tehnologic pentru transportul autovehiculelor”

de | 12.02.2024 12:59 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că prin Administrația Domeniului Public, a fost deschis un drum tehnologic pentru transportul autovehiculelor cu tonaj sub 3,5. Această soluție vine în zona în care se face podul de peste pârâul Bascov, pentru a ajuta societățile comerciale din zonă în privința transportului, pe perioada șantierului.

”Podul de peste pârâul Bascov din strada Depozitelor care este din decembrie anul trecut în șantier, se va reabilita cu bani din fonduri guvernamentale prin programul naţional „Anghel Saligny”.

Împreună cu constructorul, unul dintre cei mai serioși în execuția lucrărilor de infrastructură rutieră din România, am găsit o soluție pentru a ajuta societățile comerciale din zonă în privința transportului, pe perioada șantierului.

Prin Administrația Domeniului Public, am deschis un drum tehnologic pentru transportul autovehiculelor cu tonaj sub 3,5.

Astfel mobilitatea este accesibilă spre comuna Budeasa”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlinee.ro:

Atac cibernetic la mai multe spitale din România. Este afectat și SJU Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole