Podurile din Ștrand au fost reabilitate!

de | 13.03.2024 10:37 | Pitești, Administrație

Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, anunță că desfășoară în prezent pregătiri de primăvară în cele două parcuri situate pe malul râului Argeș.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

În Parcul Ștrand, au fost efectuate lucrări de reabilitare a celor trei poduri pietonale ce traversează lacul. Aceste intervenții au inclus recondiționarea structurii metalice și înlocuirea elementelor din lemn, cu scopul de a spori gradul de siguranță al vizitatorilor care se bucură de frumusețea și facilitățile parcului. De asemenea, Parcul Lunca Argeșului a beneficiat de lucrări de recondiționare a plaselor metalice deteriorate din spatele porților de pe terenurile de fotbal. Aceste acțiuni au fost întreprinse pentru a menține standardele de calitate și siguranță în parcul respectiv, asigurând astfel o experiență plăcută și sigură pentru toți utilizatorii.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Termen prelungit. Încă mai puteți plăti facturile de energie termică la casieriile Termo Calor Confort

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole