Poiana Lacului: Şi-a agresat concubina, iar acum a ajuns după gratii

de | 23.02.2024 14:02 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 46 de ani, din Poiana Lacului, a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a agresat fizic concubina.

Potrivit IPJ Argeș, evenimentul nefericit a avut loc în noaptea de 19 spre 20 februarie, când cei doi se aflau la locuința bărbatului din localitatea Poiana Lacului.

Oamenii legii au fost sesizați, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, care au emis un ordin de protecție provizoriu, având în vedere rezultatul completării formularului de evaluare a riscului.

Pe 22 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Poiana Lacului.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv: inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vreme atipică în prima lună de primăvară. Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului

Ultimele articole