Poiana Lacului are nevoie de 55 km de canalizare

de | 27.02.2023 08:20 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

În vizitele sale în teren de săptămâna trecută, prefectul județului, Radu Perianu, a făcut popas și în comuna Poiana Lacului, discuțiile purtându-se în jurul viitoarelor investiții pe care administrația locală le are în plan.

Numărul gospodăriilor fără canalizare trebuie să scadă în România. Primarul PNL al comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, mi-a arătat proiectul sistemului de canalizare. Localitatea are nevoie, în totalitate, de 55 de kilometri de canal, două stații de epurare mari și una mică. Este o investiție cu o valoare de 15 milioane de euro.”, a anunțat prefectul Radu Perianu.

De asemenea, tot la Poiana Lacului se va investi și în infrastructura rutieră, Primăria având în plan asfaltarea a 9 uliți comunale, care însumează circa 5,4 km. În plus, se va realiza și modernizarea și extinderea iluminatului stradal.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului