anchetaonline.ro

Val de aer polar! Se anunță temperaturi de -20 de grade

de | 02.02.2023 14:16 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Val de aer polar! Se anunță temperaturi de -20 de grade

Vremea se va schimba radical în următoarele zile, iar temperaturile vor suferi modificări considerabile.

Potrivit meteorologilor, începând de duminică, un val de aer polar va ajunge în România, iar în majoritatea regiunilor va fi ger.

Conform ANM, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, dar și în nordul Moldovei, iar minimele se vor încadra între -17 și -7 grade, posibil spre -20 grade în depresiuni și la munte.

Cum va fi vremea în weekend

Procesul de răcire va fi resimțit încă de sâmbătă, în regiunile estice și sud-estice, urmând ca noaptea să se extindă în majoritatea regiunile. În timpul zilei, cerul va fi mai mult noros, iar precipitațiile, în special ninsorile, vor predomina. Excepție vor face Oltenia și zona joasã de relief din Banat, unde se vor semnala ploi și lapoviță.

Începând de duminică, vremea va fi extrem de rece, cu minime cuprinse între -17, chiar și – 20 grade și – 7 grade. Cerul va fi variabil, iar înnorări vor fi temporar în regiunile extracarpatice și la munte. Conform meteorologilor, în aceste zone va continua să ningă și duminică.

Foto descriptiv Antena 1

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Localitatea din România unde casele se vând cu 10.000 de lei! Se află la 150 km de Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: