Poliția Locală din Pitești a acordat 650 de sancţiuni contravenţionale de la începutul lunii august!

de | 23.08.2022 13:59 | Știri, Județean

Poliţiei Locale din Piteşti a desfășurat încă de la începutul lunii august, până în prezent, mai multe activităţi cu scopul prevenirii infracţiunilor vizând toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze. Aceste acțiuni au asigurat de la ordinea publică și circulația pe drumurile publice, până la evidenţa persoanelor.

Astfel, Serviciului Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale a acordat, până astăzi, marți 23 august, un număr de 485 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare tota de 83.680 lei, în special pentru parcarea / staţionarea neregulamentară a autovehiculelor.

De asemenea, pentru liniştea şi ordinea publică, organele oficiale au acordat un număr de 165 sancţiuni contraventionale, in valoare totala de 31 820 lei .
Astfel, de la începutul acestei luni, până în prezent, au fost aplicate, în total, un număr de 650 de sancţiuni contravenţionale.

De asemenea, Poliția Locală informează:

În urma numeroaselor sesizări pe care instituția noastră le a primit în ultimul timp cu privire la conducătorii auto care deranjează liniștea publică prin ambalarea motoarelor, folosirea frânei de mână pentru a întoarce autoturismul (drifturi), sau alte metode menite sa afecteze liniștea cetățenilor din mai multe zone ale municipiului Pitești, va aducem la cunoștință faptul ca Poliția Locală nu are competențe pentru a-i sancționa pe aceștia, doar Poliția Națională fiind abilitată să ia măsuri în cauză. Indicat ar fi ca atunci când surprindeți astfel de nereguli, să apelați numărul unic de urgenta 112.”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare ANM! Astăzi este COD PORTOCALIU de furtună în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești