Poliția Locală Pitești a oferit cadouri micuților de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap

de | 19.12.2023 15:03 | Județean, Lifestyle

Astăzi, 19 decembrie, politiștii locali din Pitești au adus bucurie în sufletul copiilor de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap.

Ei au fost oaspeții celor 45 de copii ai Centrului de zi și de recuperare, care au pregătit un program artistic foarte emoționant. La spectacol au luat parte și părinții micuților, dar și Moș Crăciun.

În urma evenimentului, cei mici au fost răsplătiți cu multe daruri frumoase.

Cei mici au fost răsplătiți cu multe daruri frumoase, iar curajul lor în fața oricărui obstacol, dublat de bucuria de a împărtăși cu cei din jur dragostea lor pentru viață și pentru oameni au îmbrăcat întregul eveniment în lumină!

Felicitări copiilor și celor care le sunt alături – familii și îngrijitori! Sărbători cu pace și sănătate tuturor!”, transmite Poliția Locală Pitești

În pragul sărbătorilor de iarnă mulți copii nevoiași din Argeș așteaptă un mic semn că nu sunt uitați de Moș Crăciun. Fiți parte din echipa oamenilor cu suflet mare și oferiți-le acestor copii un motiv de bucurie.

Foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Grefierii continuă protestele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești