Polițist acuzat că a agresat sexual o femeie! Se afla în timpul serviciului

de | 17.06.2022 19:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz revoltător în România, după ce o femeie de 50 de ani ar fi fost agresată sexual de un polițist din cadrul IPJ Ilfov. Potrivit cercetărilor, omul se afla în timpul serviciului atunci când a venit acasă la femeie și a mințit-o că lucrează la o strategie de combatere a violenței în familie, fiind îmbrăcat în uniformă.

Întâmplarea ar fi avut loc la finalul lunii martie. Femeia a povestit că polițistul a venit la ușa ei și l-a lăsat să intre în casă, după ce i-ar fi spus că lucrează la poliția de proximitate și este implicat într-o strategie pentru prevenirea violenței domestice. Ajuns în locuința acesteia, bărbatul i-ar fi cerut să își dea hainele jos și să îi arate organele genitale.

Conform surselor din Poliție, citate de Gândul, oamenii legii ar fi privit cu scepticism declarația victimei, însă în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit deasupra unei uși din apropierea apartamentului femeii o cameră de supraveghere. Analizând imaginile, oamenii legii au aflat că femeia nu a mințit, iar polițistul a intrat în casa respectivă, fiind îmbrăcat în uniformă.

Polițistul a fost delegat la o structură neoperativă și totodată i s-a deschis dosar penal.

Autoritățile urmează să stabilească în ce circumstanțe a intrat în locuința femeii și ce s-a întâmplat cu exactitate la locul cu pricina.

Persoana în cauză este polițist în cadrul poliției orașului Măgurele, iar pe parcursul cercetărilor, acesta a fost delegat la o structură neoperativă din cadrul aceleiași unități de poliție.

Totodată, precizăm faptul că, de la momentul deschiderii dosarului de urmărire penală, față de persoana cercetată nu au mai fost formulate alte plângeri penale, care să aibă ca obiect același gen de fapte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cornetu”, a transmis IPJ Ilfov.

Foto Realitatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Taximetrist din Pitești- pericol public! A fost prins băut la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov

Ultimele articole