Polițist amenințat și lovit cu mașina de un șofer pe care îl amenda

de | 06.07.2024 19:49 | Național, Eveniment

Scene șocante în centrul Timișoarei. Un polițist local a fost lovit cu mașina de șoferul pe care tocmai îl amenda, pentru că staţiona pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Potrivit news.ro, astăzi, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au observat o mașină staționată pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. Ei au mers la autoturism și l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în vehicul, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta a început să îi amenințe.

Ulterior, poliţiştii locali i-au comunicat şoferului, un tânăr de 26 de ani, din Timişoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu.

În timp ce se deplasau către autospecială, tânărul de 26 de ani a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din poliţişti. Ulterior a încercat să fugă, însă a fost prins.

În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu maşina, lovindu-l pe unul din poliţiştii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din maşină, luând-o la fugă, iar poliţiştii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat şi cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată in zonă. Acesta a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, mai precizează Poliţia Locală Timişoara.

Mai mult decât atât, în urma testelor efectuate de poliţişti, tânărul a ieşit pozitiv la cannabis.

Poliţistul a fost transportat la spital pentru investigaţii, fiind lovit la o mână.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav pe Podul Grant din Capitală! Un motociclist și-a pierdut viața

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole