Polițist care făcea cercetări la locul unui accident rutier, acroșat de o mașină

de | 08.11.2023 10:18 | Național, Eveniment

Un polițist din Arad a ajuns la spital, după ce a fost acroșat o mașină în timp ce cerceta un accident. Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului și a urmat o urmărire ca în filme prin centrul Aradului.

Se pare că, inițial, autoturismul marca Dacia Logan a oprit în dreptul unui agent, iar când acesta i-a făcut semn să își continue drumul, șoferul a înaintat și a lovit al doilea polițist, după care a plecat.

Potrivit aradon.ro, el a fost identificat și oprit, cu ajutorul unui echipaj de Ordine Publică şi al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale (SAS), după ce a fost urmărit pe mai multe străzi din municipiul Arad.

Incidentul a avut loc, marți, 7 noiembrie, în jurul ore 14.40.

În ziua de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 14:40, un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere efectua cercetarea locului faptei la un eveniment rutier care avusese loc cu puţin timp înainte, la intersecţia străzilor G-ral Vasile Milea şi Nicolae Grigorescu, din Arad. Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenţii de poliţie, care i-a făcut semn conducătorului auto să-şi continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliţie, autoturismul l-ar fi acroşat, după care şi-a continuat deplasarea”, a transmis IPJ Arad.

După incident, mai multe maşini de poliţie au pornit în urmărirea  autoturismului. La intersecţia străzii Crişan cu Bulevardul Revoluţiei, mașina a fost oprită forţat de oamenii legii, iar şoferul luat pe sus.

Potrivit sursei citate, una dintre maşinile de poliţie a trebuit să taie autoturismului marca Dacia Logan pentru ca şoferul să oprească.

9364628urmarireincentrulAraduluicolaj - Polițist care făcea cercetări la locul unui accident rutier, acroșat de o mașină

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția Bd. Revoluției cu str. Crișan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei rutiere, pentru a fi testat pentru consum de alcool şi substanţe psihoactive, precum şi pentru audieri. Poliţistul acroşat s-a deplasat la UPU, pentru evaluarea stării sale şi acordarea de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Arad.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi analizate toate circumstanțele săvârșirii faptei, pentru a fi luate și alte măsuri de urmare, dacă se impun.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi reguli pentru românii care trec granița alături de minori

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad