Un fiu de polițist și elev la Liceul Militar a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică!

de | 27.06.2023 20:53 | Știri, Eveniment, Național

O minoră de 14 ani a murit astăzi, după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică de la Craiova. Prietenul fetei se zbate între viață și moarte, conform Antena 3 CNN.

Adolescentul de 17 ani i-a alergat și înjunghiat astăzi pe cei doi în Grădina Botanică din Craiova.

Tânărul a plecat liniștit după atac, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Acesta i-a lăsat pe tineri în agonie și a trecut liniștit chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.

Un trecător a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că pe alee se află doi tineri plini de sânge, agenții de poliție care asigurau paza în Grădina Botanică au plecat pe urmele băiatului.

Din păcate, minora de 14 ani a murit, iar prietenul ei se zbate, în acest moment, între viață și moarte.

În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept.

A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, au precizat reprezentanții SJUC Craiova, potrivit olteniatv.

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Explozie în Argeș! Trei victime implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: