Polițist înjunghiat de un adolescent de 14 ani cu probleme psihice

de | 07.11.2023 12:14 | Național, Eveniment

Un incident șocant a avut loc seara trecută în comuna Berceni din județul Ilfov.

Un polițist în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de un adolescent de 14 ani, cu probleme psihice.

Potrivit digi24.ro, oamenii legii au fost solicitaţi chiar de către părinții copilului întrucât acesta începuse să facă scandal, şi nu mai puteau să îl liniștească, aşa că își doreau să fie internat într-un spital.

În urma apelului s-au deplasat poliţişti din cadrul oraşului Popeşti Leordeni, iar în timpul intervenţiei, unul dintre agenți a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minor.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un membru al unei familii, din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate. La fața s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești Leordeni, iar la momentele desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză”, transmit autoritățile.

În cele din urmă, ceilalți polițiști au reușit să îl imobilizeze pe adolescent. Apoi au chemat un echipaj medical.

Agentul rănit a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior, bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Poliţist local din Piteşti, în comă după ce a fost lovit de un tânăr

Reamintim că, și în municipiul Pitești a avut loc un incident grav, în urma căruia un polițist local a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona feței de un tânăr de 20 de ani. În cădere, agentul s-a lovit foarte puternic la cap.

incidentul grav a avut loc în centrul Piteștiului, în seara zilei de 4 noiembrie.

Polițistul local, în vârstă de 55 de ani, a surprins, sâmbătă seara, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a spart o sticlă de bere pe stradă, în dreptul Colegiului Național „I.C.Brătianu”. Agentul i-a atras atenția, iar tânărul a devenit agresiv și l-a lovit pe acesta în zona feței.

Polițistul a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Acum, el se află internat la spital în stare gravă.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

FOTO: Captură video Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berceni