Primăria Mioveni: Proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale avansează la Făgetu

de | 07.11.2023 12:11 | Mioveni, Administrație

  • Atenție șoferi!

Reprezentanții Primăriei orașului Mioveni anunță că lucrările de extindere a sistemului de distribuție cu gaze naturale la Făgetu se desfășoră în ritm constant, proiectul avansând conform graficului impus.

lucrari la Mioveni
Aceștia amintesc totodată faptul că acest proiect cuprinde două componente, și anume rețeaua de distribuție gaze și stația de reglare și măsurare a gazelor naturale.
lucrari la Mioveni
De precizat că traseul total va avea o lungime de 9 kilometri iar costul aproximativ  se ridică la 1,8 milioane euro. Investiția este suportată în întregime de la bugetul local al orașului Mioveni.
lucrari la Mioveni
În acest context, conducătorii auto sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte restricțiile temporare de circulațe în zona unde se efectueză lucrări pe partea carosabilă.
Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune pentru românii care beneficiază de tichete sociale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole