Polițist din Prahova, arestat la domiciliu!

de | 02.06.2023 10:25 | Știri, Eveniment, Național

Caz șocant în Prahova, acolo unde un polițist, în loc să prindă hoții, s-a transformat într-unul.

Polițistul, agent în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost arestat la domiciliu fiind suspect într-un dosar de furturi din locuințe.

Potrivit presei locale, în luna martie, bărbatul ar fi spart o locuință din Ploiești, fapta fiind sesizată chiar de proprietara casei.

Incidentul s-a petrecut pe 2 martie 2023.

Victima a precizat că nu i-au fost luate lucruri din casă, însă a găsit totul răvășit și se teme pentru siguranța ei, motiv pentru care a decis să ceară ajutor.

Ea a mai transmis că nu este prima dată când pățește acest lucru, iar în urmă cu câteva luni, locuința sa ar mai fi fost spartă și i-ar fi fost furată suma de 3.000 de lei.

În urma sesizării, oamenii legii au început verificările. În urma acestora, ei și-a dat seama că principalul suspect pentru comiterea faptelor, ar fi chiar un coleg de-al lor din IPJ Prahova.

Având în vedere apariţia în spaţiul public a unor informaţii din care reiese faptul că un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova a fost arestat pentru furt din locuinţe, Compartimentul de Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituţiei şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară. Totodată, precizăm faptul că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii şi vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora. Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”; au transmis, joi după amiază, oficialii IPJ Prahova.

De asemenea, au fost făcute și percheziții la domiciliul acestuia, unde au fost găsite probe care îl incriminau.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților, care au decis arestarea lui la domiciliu.

Foto descriptiv G4media

Citiți. de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urșii continuă să bage spaimă în argeșeni!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Prahova

Ultimele articole