O polițistă din IPJ Dâmboviţa a fost filmată în timp ce îşi agresa copiii

de | 04.04.2024 19:10 | Știri, Eveniment

Oficialii IPJ Dâmboviţa au transmis că la nivelul instituţiei se fac verificări, de către structura de control intern, în urma apariției pe reţelele de socializare a unor imagini cu o poliţistă manifestându-se violent.

Persoanele faţă de care poliţista are ieşiri agresive sunt copiii ei, minori, conform Digi24.

Având în vedere informaţiile apărute pe o reţea de socializare cu privire la o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: Imediat cum a luat cunoştinţă, conducerea instituţiei a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern. Precizăm ca aceste activităţi sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să se dispusă măsurile prevăzute de lege”, informează Poliţia Dâmboviţa. 

Foto Shtiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Viceprimarul de la Primăria Schitu Golești a fost prins băut la volan! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: