Este oficial! Aurel Bălășoiu candidează la Rociu din partea PNL Argeș

de | 04.04.2024 18:11 | Rural, Politic

Lansare surpriză a liberalilor argeșeni în această după-amiază. Echipa PNL Argeș în frunte cu ministrul Alina Gorghiu sunt prezenți la Rociu, acolo unde lansează în funcția de candidat la primăria comunei pe deputatul Aurel Bălășoiu.

Fost primar vreme de mai multe mandate al localității din sudul județului, deputat ales pe listele PSD, acesta a părăsit partidul în care a activat în momentul declanșării unui scandal național. Deși oamenii legii au stabilit la nivelul ÎCCJ că Aurel Bălășoiu nu se face vinovat de nicio faptă penală, ruptura de PSD a fost atât de profundă încât nu a mai permis reluarea vechilor relații de colegialitate. Surprinzătoare este însă aderarea deputatului la echipa condusă de Alina Gorghiu. Aurel Bălășoiu va candida la Primăria Rociu, comuna pe care a păstorit-o ani în șir, fiind cotat în acest moment, cu cele mai mari șanse de câștig. În prezent primăria este condusă de fiul său, Victor Bălășoiu. La evenimentul de lansare sunt prezenți numeroși liberali, primari, dar și oameni din Rociu care îl susțin pe Aurel Bălășoiu.

”Bine ne-am întâlnit astăzi, 4 aprilie 2024, și vreau să vă prezint vestea cea nouă: începând cu 01 aprilie 2024 sunt membru PNL, la organizația Rociu. Începând cu această dată această organizație va fi condusă de mine împreună cu dvs. și cu lista de consilieri pe care o voi prezenta. Este muncă și avem de muncă (…). Tot ce am construit în această comunitate, am construit cu dumneavoastră și pentru noi toți din această comunitate”, a precizat Aurel Bălășoiu în fața celor prezenți la evenimentul de lansare.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto: screenshot Facebook Argeș plus.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aurel Bălăşoiu, scăpat de cazul penal, se pregăteşte pentru războiul electoral: Au crezut că mă arestează și scapă de tot de mine! Păi, de mine n-ai avut loc, de primarul de la Mioveni n-ai avut loc…

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | PNL Argeș | Rociu

Ultimele articole