Polițiști înjurați și amenințați de un tânăr de 21 de ani din Curtea de Argeș

de | 01.08.2023 20:08 | Știri, Eveniment, Județean

Mai mulți polițiști argeșeni au fost înjurați și amenințați de un tânăr de 21 ani, din municipiul Curtea de Argeș, după ce au sărit în ajutorul unei femei.

Mai mult decât atât, o polițistă a fost rănită la o mână.

Totul s-a petrecut astăzi, 1 august. Un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș, pe DN 7C, a observat în trafic un tânăr care se izbea de un autoturism, oprit pe partea carosabilă, la volanul căruia de afla o femeie.

El a oprit imediat la locul faptei, iar la vederea acestuia, tânărul a început să înjure atât polițistul, cât și conducătoarea autoturismului.

Văzând comportamentul agresiv al argeșeanului, polițistul a solicitat imediat ajutor.

Ulterior, la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș (echipaj mixt), precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș.

Tânărul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din păcate, în timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri, a suferit leziuni la o mână. Mai mult de atât, în momentul intervenției echipajului de poliție, acesta s-a manifestat agresiv, adresând injurii și amenințări polițiștilor prezenți.

Potrivit IPJ Argeș, băiatul de 21 de ani va fi dus și la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

În acest caz, oamenii legii vor continua verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv G4media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș:Tânăr șofer, „îndrăgostit” de viteză. Gonea cu 131 km/h prin localitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | Curtea de Argeş

Ultimele articole