Polițiști locali- anchetați pentru purtare abuzivă! Au bătut un bărbat într-o piață

de | 09.12.2022 17:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Doi polițiști locali care ar fi bătut un om într-o piață sunt anchetați pentru purtare abuzivă. Întreaga scenă a avut loc în vara anului 2021, în Brașov. Au fost efectuate percheziții în acest dosar, joi, 8 decembrie, una dintre acestea fiind făcută chiar la directorul Poliției Locale din Brașov.

Bătaia ar fi fost surprinsă pe camerele de supraveghere din piața respectivă, însă, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu, procurorii au fost înștiințați despre eveniment în urmă cudoar o lună.

Claudiu Sandu a specificat că directorul Poliţiei Locale Braşov, Nicolae Aldea, ar fi anunțat în anul 2021 Poliția Națională cu privire la incident, iar atunci ar fi predat mai multe materiale video ca probe. Nu se știe, însă, cât de concludente au fost probele și de ce a fost vizată și locuința directorului în cadrul perchezițiilor.

Un alt caz în care au fost implicați polițiștii locali din Brașov a ajuns în atenția publică, în cursul acestui an. Este vorba despre mai mulți angajați cercetați pentru infracțiuni de luare de mită. Aceștia sunt acuzați că nu și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu privind verificarea unor lucrări de pe unele șantiere, care nu ar fi fost conforme cu proiectul avizat. Potrivit cercetărilor, agenții locali ar fi primit sume de bani ori bunuri pentru a „neglija” verificările.

Foto descriptiv Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Minoră șantajată să producă materiale pornografice! Percheziții la un bărbat de 41 de ani

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: