Polițiștii argeșeni au reținut șapte bărbați la Călinești!

de | 28.07.2022 17:00 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați noaptea trecută, în jurul orei 4:00, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în zona unui bar din comuna Călinești a izbucnit o stare conflictuală între mai multe persoane.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au stabilit că starea conflictuală a avut loc pe fondul consumului de alcool, fiind stabilite trei dintre persoanele participante.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

 

Din cercetări s-a stabilit că la starea conflictuală au participat 7 bărbați, din Călinești și din Ștefănești.

 

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 27 spre 28 iulie, polițiștii au dispus măsura reținerii față de cei 7 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | IPJ Argeș | Topoloveni

Ultimele articole