Pompierii argeșeni au participat la „Ziua Curățeniei Naționale”

de | 16.09.2023 17:30 | Județean, Lifestyle

O nouă ediție Let’s do it, România!: „Ziua de Curățenie Națională 2023”, a avut loc astăzi, iar pompierii argeșeni au participat la acțiunea de curățare a deșeurilor, în municipiile Pitești și Curtea de Argeș.

Pompieri argeșeni, alături de voluntari din cadrul programului național “Salvator din pasiune”, precum și alți voluntari din rândul studenților și elevilor, dar și din alte instituții, și-au unit forțele pentru a atrage atenția asupra modului în care unii cetățeni au înțeles să conviețuiască cu mediul înconjurător.
Pământul ne oferă viață prin aer, apă și hrană, iar noi nu trebuie să îl îmbrăcăm într-o pungă de plastic. ”, a transmis ISU Argeș

Încă de la prima oră a dimineții, salvatorii argeșeni, dotați cu saci și mănuși, s-au alăturat celorlalți voluntari care au avut aceeași misiune.

page 1 - Pompierii argeșeni au participat la „Ziua Curățeniei Naționale”

Salvatori de profesie, astăzi, ei au contribuit la activitatea de ecologizare a câtorva zone afectate de nepăsarea unora dintre cetățeni.

În această misiune, avem nevoie de forțe în sprijin, adică de fiecare dintre dumneavoastră, pentru ca intervenția să fie un succes.

În acțiunile noastre pentru stingerea incendiilor la vegetație din ultima perioadă, nu o dată a fost cazul să lucrăm și la stingerea deșeurilor menajere și a altor tipuri de deșeuri combustibile depozitate pe terenuri, în locuri fără această destinație.”, a mai transmis ISU Argeș

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii, sticle şi alte resturi menajere au fost adunate şi depozitate în saci de unică folosinţă.

 

1aa8dbcd 6a13 44ba 91bb eb7543987412 - Pompierii argeșeni au participat la „Ziua Curățeniei Naționale”

Cu ajutorul dumneavoastră, poate anul viitor, vom sărbătorii Ziua Curățeniei Naționale printr-o vizită la o platformă de reciclare, nu înarmați cu saci și mănuși pentru strângerea deșeurilor.”, a concluzionat ISU Argeș

sursă foto Facebook ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș