Pompierii au intervenit în cazul a 3 incendii în Argeș!

de | 04.02.2024 17:18 | Știri, Eveniment

Pompierii din Argeș au intervenit, e parcursul zilei, la trei solicitări pentru lichidarea incendiilor izbucnite la vegetația uscată.

În urma acestora a fost afectată o suprafață de teren de peste 2 ha și s-au produs, în mai multe zone, cum ar fi comuna Vedea, pe autostradă, km 113 și comuna Stolnici.

incendiu - Pompierii au intervenit în cazul a 3 incendii în Argeș!

Reamintim că arderile necontrolate de vegetație sunt interzise!
❗Nerespectarea prevederilor legale se sancționează cu amendă de la 7.500 lei la 15.000 lei, pentru persoane fizice şi de la 50.000 lei la 100.000 lei pentru persoanele juridice.
❗Un regim sancţionator distinct este stabilit pentru arderea miriştilor, stufului, tufărişurilor şi vegetaţiei ierboase din ariile protejate şi de pe terenurile supuse refacerii ecologice, faptă care constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, dacă a fost de natură să pună în pericol viaţa ori sănătatea umană, animală sau vegetală.”, transmite ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în România, astăzi! A fost resimțit în mai multe orașe din țară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Stolnici | Vedea

Ultimele articole