Posturi de muncă cu 15.500 de lei pe lună! Ai nevoie doar de diploma de Bac!

de | 24.11.2022 22:20 | Lifestyle, Național, Știri

Noi locuri de muncă în România, pătite cu salarii de până la 15.500 de lei pe lună, doar cu o diplomă de Bacalaureat, sunt disponibile, potrivit romania24.

Angajările au fost anunțate chiar de de Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, de sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Astfel, potrivit sursei citate, sunt disponibile 58 de posturi de controlori de trafic aerian Abinitio sau în pregătire ori „în formare”. Salariul pleacă de la 5.000 de lei și poate ajunge la 15.500 de lei.

Conform impact.ro, pe lângă diploma de Bacalaureat, angajații trebuie să aibă minim 18 ani, dar să nu dețină sau să fi deținut în trecut o licență de controlor de trafic aerian stagiar civil sau o licență de controlor de trafic aerian civil.

 

Foto descriptiv. Sursa Foto Infoactual

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

GPS-ul vine cu cel mai important upgrade!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: