„Poveste de Crăciun”, spectacol coregrafic AZI la Filarmonica Pitești

de | 22.12.2023 09:58 | Pitești, Cultură

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează astăzi, 22 decembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti

Mai jos prezentăm evenimentele zilei anunțate la Pitești de reprezentanții Centrului Cultural:

VINERI
  • Dezbaterea cu tema „Ziua Revoluției, la Vama Vremii!”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe Gheorghe Frangulea, ziarist, scriitor și editor, eveniment care se va desfășura vineri, 22 decembrie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții;
  • Spectacolul coregrafic sub genericul „Poveste de Crăciun”, coordonat de coregraful Alfred Schieb, arbitru internațional, care va avea loc vineri, 22 decembrie, de la ora 17:00, în Sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești.

Evenimentul, dedicat Nașterii Mântuitorului și sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de copii și tineri care urmează la Centrul Cultural Pitești cursul de dans sportiv și de societate sub îndrumarea coregrafului Alfred Schieb.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole