anchetaonline.ro

„Povești de adormit adulții” la Club Hush Pitești pe 14 decembrie!

de | 12.12.2022 17:07 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Stand Up Therapy! Cine râde la sfârșit de an, râde mai bine!

 

Miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 20.00 la Club Hush Pitești vă puteți relaxa la proiectul „Povești de adormit adulții”.

Muzică, StandUp, voie bună, râsete cu gura până la urechi, emoție, poate chiar și o lacrimă în colt de ochi (dar n-o garantăm!).

 

povesti-de-adromit-adultii.jpg

 

Așteptați-vă la neașteptat!

Faceți-vă din timp rezervarea la 0733 956 283!

 

Hush

 

Club Hush a luat fiinţă în 2006, cu scopul clar de a promova, în Piteşti, evenimentele de calitate.

Vino cu gașca să te bucuri de o seară de distracție ce te va încărca de energie pozitivă și voie bună și să savurezi mâncarea delicioasă și băuturile cele mai diverse pregătite cu grijă și pasiune.

Adresă: Str. Panselelor nr. 2, Pitești.

 

Hush

 

Biletele la acest spectacol sunt disponibile în locație:

🔻Presale:

Etaj: 45 lei

Parter: 55 lei

🔻În ziua evenimentului:

Etaj: 45 lei

Parter: 60 lei

 

povesti-de-adromit-adultii.jpg

 

„Povești de adormit adulții”  este un proiect muzical plin de umor, miere, sare și piper în bucate alese și culese, într-un scenariu de Iulia Bădulescu și armonizat de Dana Florian și Elena Albu.

Personaje precum Făt Frumos, împărații și fetele lor, Muma Pădurii, Zmeul și multe alte personaje cunoscute de noi toți încă din copilărie, se pare că trăiesc încă printre noi. Ce mai fac ei în zilele noastre, veți afla de la cele trei artiste.

 

povești

 

Jurnalista și cantautoarea Iulia Bădulescu dă viață poveștilor sale cu un condei ironic și de multe ori autoironic, având totdeauna un mesaj bine inspirat și profund, ce lasă observatorului un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și „feng-shui”, așa că… pregătiți-vă să fiți surprinși!

Dana Florian, compozitoare, instrumentistă, cântăreață și textieră, este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin. Cu doua albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirma un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.

Absolventă a Conservatorului bucureștean, Elena Leana Albu este o muziciană carismatică, violonistă de excepție, cântăreață, pianistă, chitaristă, compozitoare, creatoare de poezie și proză și din ce în ce mai mult actriță – altfel spus, o artistă completă și complexa, o prezență garantat cuceritoare la fiecare apariție pe scenă.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești