Prefectul Radu Perianu și proiectul lui pentru Argeș se bucură de sprijinul liderilor liberali de la centru

de | 19.03.2024 11:39 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Miniștri liberali și lideri de la centru au fost prezenți, în acest weekend, la Mioveni, pentru lansarea candidatului Alin Călinescu. Mesaje puternice de susținere a primit întreaga echipă liberală, în frunte cu prefectul Radu Perianu, candidat PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Președintele CJ Ilfov: ”PNL are nevoie de oameni tineri în administrație și în politică”

Un mesaj important a venit din partea președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, care a apreciat în mod deosebit planul de dezvoltare al județului, Pitești Tech City.

”PNL are nevoie de oameni tineri în administrație și în politică și sunt convins că alături de domnul prefect Radu Perianu, care are un plan foarte frumos pentru acest județ, primarii liberali vor transforma Argeșul într-un județ modern. Și tu, Radu, ai nevoie de candidați cu viziune, precum Mihai Coteț, precum Alin Călinescu, candidați care știu să pună nevoile cetățeanului pe primul loc.”, i-a transmis președintele CJ Ilfov.

Ciprian Ciucu, primar Sector 6: ”Domnul prefect Radu Perianu o să fie viitorul președinte al Consiliului Județean”

Primarul Sectorului 6 din București, unul dintre edilii liberali care s-au alăturat exemplelor de administrații de succes, crede în victoria liberală, la Argeș.

”Știu că domnul prefect Radu Perianu o să fie viitorul președinte al Consiliului Județean și sunt convins că putem schimba Argeșul și îl putem face liberal pentru ani și ani de acum înainte. Haideți să facem Argeșul liberal!”, este îndemnul adresat de primarul Sectorului 6.

”Astăzi avem cei mai buni candidați, cele mai bune soluții pentru județul Argeș! Oamenii tineri vor schimba județul Argeș!”, a completat prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției: ”Am desemnat cel mai serios și articulat om pe care îl are PNL Argeș”

Radu Perianu este cel mai bun candidat pe care PNL l-ar fi putut avea pentru Consiliul Județean Argeș, este convingerea Alinei Gorghiu. Potrivit acesteia, Perianu este total opus modelelor de președinți pe care PSD i-a promovat până în prezent.

”Avem o echipă de oameni performanți pe care am reușit să o formăm în ultimii doi ani. Sunt oameni care au dovedit capacitatea lor prin reușita în carieră. Trebuie doar să îi convingem pe argeșeni să ridice capul, să îi vadă și să le dea votul lor. PNL Argeș are cea mai bună echipă de candidați din ultimii 30 de ani. Radu Perianu la județ, voi ca primari, aveți un partid puternic și proiecte bune. La Consiliul Județean cred că am desemnat cel mai serios și articulat om pe care îl are PNL Argeș la acest moment. Unii vor spune că e prea sobru, prea cinstit, prea nu stă cu trabucul în gură și nu face glume proaste de dimineață. Este dedicat oamenilor, iese pe stradă. Acum avem o conducere la Consiliul Județean obosită, da, o echipă PSD, o echipă care nu îndrăznește să iasă în fața argeșenilor să spună de ce avem aproape cele mai jalnice drumuri din România, de ce avem spitale sub orice critică, de ce argeșeanul pleacă la București să se trateze, o echipă care refuză să mai interacționeze cu argeșenii, pentru că nu au livrat ce au promis în campanie. O echipă care nu a fost capabilă să facă nici măcar un parc industrial, care a stat să vadă cum cel mai frumos drum de munte din Europa rămâne închis jumătate de an pentru că nu este modernizat și a trebuit să vină Partidul Național Liberal cu un proiect ca să avem Transfăgărășanul deschis tot anul. Din acest motiv nu mai votăm aroganța, nu mai votăm delăsarea, nu mai votăm nimic din ce înseamnă stagnarea și alegem un proiect de dezvoltare împreună cu echipa PNL.”, este mesajul de susținere al Alinei Gorghiu, președinte al PNL Argeș.

Sursă foto: ediția tipărită.

Material realizat de redacția Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, candidat pentru Primăria Pitești – contractul pe termen scurt cu piteștenii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu