Premierul Marcel Ciolacu despre argeșeanul Cătălin Cîrstoiu: „ Un om care unește, nu unul care dezbină”

de | 22.03.2024 13:30 | Politic, Național

Premierul României, Marcel Ciolacu a vorbit despre medicul argeșean Cătălin Cârstoiu, spunând că acesta este un om care construiește, care unește și că este sigur că acesta va câștiga cursa pentru Primăria Capitalei.
Medicul Cătălin Cârstoiu este un om care unește, nu unul care dezbină. Este un om care construiește, nu unul care își caută scuze pentru a nu face ceea ce așteaptă oamenii.
PSD și PNL vor intra în competiția electorală pentru București cu un singur obiectiv: VICTORIA!
Vom câștiga atât Primăria Capitalei, prin Cătălin Cârstoiu, cât și toate primăriile de sector!
Cătălin Cîrstoiu are 50 de ani și este șeful Secției Ortopedie-Traumatologie Ia Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității Carol Davila” din București (UMFB).  Acesta s-a născut în Pitești, județul Argeș.
Acesta a absolvit Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” din Pitești și mai apoi Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București.
Despre medicul Cătălin Cîrstoiu trebuie amintit faptul că a devenit doctor în științe medicale în anul 2006 și este cetățean de Onoare al comunei Leordeni.
Video: Facebook Marcel Ciolacu
Foto: captură video
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole