Premierul Marcel Ciolacu, la Simfonia Lalelelor și la Bazinul Olimpic

de | 20.04.2024 18:31 | Pitești, Politic

Premierul Marcel Ciolacu, prezent astăzi la evenimentul de lansare a candidaților PSD, Cristian Gentea și Ion Mînzînă, la Primăria Pitești și respectiv la Consiliul Județean Argeș, a mers și în Parcul ”Lunca Argeșului”, la Simfonia Lalelelor, dar și la Bazinul Olimpic. La Pitești au mai fost prezenți și Marian Neacșu, viceprim-ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Mihai Tudose, europarlamentar, Paul Stănescu, vicepreședinte al Senatului, Gabriela Firea, senator.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Am fost din nou mândru de orașul nostru!

Simfonia Lalelelor a fost încă un motiv ca premierul României, Marcel Ciolacu să ne fie oaspete!

Lunca Argeșului, parcul în care florile și atmosfera sunt unice, dar și Bazinul Olimpic, unde micii înotători sunt în competiția Cupa Simfoniei, au fost vizitate astăzi!

Alături de șeful executivului, au fost câteva ore în Pitești, Marian Neacșu, viceprim-ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Mihai Tudose, europarlamentar, Paul Stănescu, vicepreședinte al Senatului, Gabriela Firea, senator!

Am fost împreună cu Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean, gazde bune dar și ghizi în turul Simfoniei noastre!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fostul șef al TNL Argeș a plecat la PSD!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole