Fostul șef al TNL Argeș a plecat la PSD!

de | 20.04.2024 12:35 | Județean, Politic

Iată că lansarea candidaților PSD Argeș, Cristian Gentea la Primăria Pitești, și a lui Ion Mînzînă, la Consiliul Județean Argeș, în prezența președintelui PSD Argeș, și a altor membrii importanți din conducerea centrală a fost ales ca un moment propice pentru fostul șef al TNL Argeș, Deaconescu Valentin, să anunțe că a trecut în tabăra social-democrată.

”Da, am făcut un pas important în parcursul meu politic.

Am ales să părăsesc PNL Argeș – după mulți ani în care mi-am adus aportul, atât din punct de vedere politic, cât și administrativ, fiind consilier județean.

Din păcate, actuala conducere a PNL Argeș se înconjoară de un cerc restrâns de oameni, marginalizând o bună parte a membrilor de partid, acesta fiind și motivul pentru care am decis să mă alătur echipei PSD Argeș.

Sunt bucuros de acest pas în cariera mea politică și sunt convins ca aici voi putea să mă implic și voi fi susținut în viitoarele mele proiecte.”, a fost mesajul publicat de Valentin Deaconescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Diaconescu Valentin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă și Cristian Gentea. Eveniment important la PSD Argeș în prezența premierului Marcel Ciolacu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TNL Argeș

Ultimele articole