Lansarea candidaturilor lui Ion Mînzînă și a lui Cristian Gentea. Marcel Ciolacu, din Argeș: ”Veți câștiga toate alegerile!”

de | 20.04.2024 11:13 | Politic, Pitești

A început evenimentul PSD Argeș de lansare a candidaților la Primăria Pitești și Consiliului Județean Argeș. Mai precis, evenimentul de lansare a candidaturii edilului Piteștiului, Cristian Gentea, pentru un nou mandat la conducerea adminsitrației locale, cât și a actualului președinte al Consiliului Județean Argeș, pentru un nou mandat la conducerea administrației județene.

Sursă foto și video: anchetaonline.ro Sursă foto și video: anchetaonline.ro

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat de o sală plină de social-democrați argeșeni.

 

La eveniment este prezentă și Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD.

”Argeșul pe primul loc!”

”Anul 2024 este anul de care depinde viitorul acestei țări trebuie să câștigăm și să avem majorități în localitățile noastre, la Consiliul Județean, în Parlament, și mai ales trebuie să așezăm baza pentru alegerile prezidențiale: România chiar are nevoie de stabilitate. Trăim vremuri tulburi acum și nu ne putem permite jocuri de culise (…). Astăzi, aici la Pitești, vă chem așadar la luptă, vă chem să rămânem uniți, credincioși românilor și celor ce ne-au votat în județ și în România. Dumnezeu să ne ajute. Argeșul pe primul loc!”, a precizat Ion Mînzînă.

Sursă foto și video: anchetaonline.ro Sursă foto și video: anchetaonline.ro Sursă foto și video: anchetaonline.ro

”Vom câștiga fără emoții Primăria Pitești”

Piteștenii știu foarte bine ce s-a făcut, știu că am dublat bugetul Municipiului Pitești, știu că anul 2024 este primul în care cheltuielile de dezvoltare sunt mai mari cu 10% ca cele de funcționare, știu că am atras 500 de milioane de lei fonduri nerambursabile fără a pune la socoteală stadionul care înseamnă alte 500. Știu că suntem singurul municipiu din România care are 3 creșe aprobate, la două dintre ele lucrându-se intens pentru a fi gata în toamnă acestui an, știu că societatea de transport a Piteștiului are probabil unul dintre cel mai noi parcuri auto din România: 83 mașini electrice sau hibrid, noi, cu care am creat un transport metropolitan care este dat drept exemplu de bună practică la nivelul țării  (…), știu că avem 21 de instituții de învățământ în renovare energetică, știu că avem primul cartier din România dotat complet cu containere îngropate, cu colectare selectivă pe cinci fracții și cu identificare cu cartelă electronică. Și mai știu că am introdus utilități și am modernizat străzi de pământ foarte multe, dar nu ne vom opri până când Piteștiul nu va mai avea nicio astfel de stradă. Mai știu că avem o sala polivalentă, Pitești Arena, pe care echipa de baschet o umple la fiecare meci, știu că avem un bazin olimpic la standarde internaționale și mai știu că avem alte trei baze sportive și 7 săli de sport în lucru. (…) Pentru alegerile din 9 iunie mai am și un alt atu, decisiv pentru câștigarea alegerilor: sunt de 14 ani președintele uneia dintre cele mai performante organizații PSD din țară. Organizație excepțională cu oameni foarte bine pregătiți, oameni calzi, oameni frumoși și ce e mai important oameni foarte uniți. Vă mărturisesc, doamnelor și domnilor, că sunt foarte mândru că sunt președintele vostru. Aveți încredere în mine și vă voi demonstra că în 9 iunie vom câștiga fără emoții Primăria Pitești și vom avea și majoritate singuri în CL. Am făcut o promisiune actualului și cu siguranță viitorului președinte al CJ Argeș, Ion Mînzînă, iar astăzi o reiterez în fața președintelui partidului nostru, dl Marcel Ciolacu: la Pitești vom câștiga alegerile cu un scor atât de bun care va contribui semnificat la plasarea organizației PSD Argeș pe unul dintre primele trei locuri la nivelul țării”, a precizat Cristian Gentea în deschiderea evenimentului.

 

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD:

Paul Stănescu, secretar general al PSD:

 

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD:

Marcel Ciolacu, președinte PSD:

”Haideți să nu ne alintăm: veți câștiga toate alegerile!”

”Haideți să nu ne alintăm: veți câștigat toate alegerile! N-are nimeni astăzi nicio șansă în fața dvs. S-a vorbit pe ce loc o să fiți. Eu vă rog frumos, nici eu nici nea Paul nu mai suntem președinți, nici la Olt, nici la Buzău. Băteți-i și pe Marius și pe Lucian și fiți pe primul loc. (…) Am recâștigat încrederea piteștenilor după ce Cristi a devenit primar. Cristi este un om dificil. Este un om dificil ca și Mînzînă. Sunt niște oameni de care scapi foarte greu… în principiu. Au lucruri fixe peste care ei nu vor să treacă, niciodată. Dar cred că asta le dă valoare, asta arată că au capacitatea de a duce lucrurile până la capăt. Eu am să mă țin de cuvânt și am să duc stadionul până la capăt.(…)”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Maarcel Ciolacu la AArges - Lansarea candidaturilor lui Ion Mînzînă și a lui Cristian Gentea. Marcel Ciolacu, din Argeș: ”Veți câștiga toate alegerile!”

Evenimentul este transmis live aici.

Sursă foto și video: anchetaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Astăzi, îmi lansez oficial candidatura pentru un nou mandat ca primar al municipiului Piteşti!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ion Mînzînă | PSD Argeș