Președintele CJ Argeș anunță:”Am început asfaltarea DJ 739 la Beleți-Negrești”

de | 01.04.2024 14:48 | Județean, Politic

Veste bună pentru argeșeni: astăzi au început lucrările de modernizare a drumului județean 739 Beleți – Zgripcești în comuna Beleți – Negrești. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

Astfel, vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

“Ne dorim ca pe toate drumurile din județ – fie că sunt drumuri naționale, județene sau locale – să se circule în condiții cât mai bune. Am atras fonduri europene și guvernamentale, dar am alocat și fonduri de la bugetul județean. Pe acest drum – DJ 739 – lucrările vor fi gata la finalul acestui an. Pe multe alte drumuri județene sunt deja investiții de modernizare în derulare, dar vor începe și multe lucrări noi”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

Lungimea tronsonului pe care se fac lucrările este de aproape 2,5 km. Investiția este finanțată integral de la bugetul Consiliului Județean Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: ”Argeșenii știu ce a făcut echipa PSD pentru ei și pentru comunitățile în care trăiesc. Am încredere în judecata lor!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă | PSD Argeș