Fosta președintă a Tribunalului Argeș, în prezent avocat, Mariana Vârgă, a intrat în politică la puțin timp după ce a ieșit la pensie, părăsind magistratura. Deși s-a înscris cu entuziasm în Alianța pentru Patrie, fondată de Codrin Ștefănescu sub girul lui Liviu Dragnea, fiind numită vicepreședinte la nivel național, a fost curând dezamăgită de turnura luată de formațiunea sa politică. APP s-a rupt și s-a fărâmițat, din cauza orgoliilor celor doi lideri, iar Mariana Vârgă, deși inițial l-a urmat pe Codrin Ștefănescu, nu s-a mai regăsit în noua formulă. Cu toate că prima experiență politică i-a lăsat un gust amar, nu renunță la acest drum și a făcut pasul către partidul lui George Simion, AUR, care adună din ce în ce mai multe puncte în sondaje. Mariana Vârgă este membru al AUR din luna mai și în prezent coordonează Comisia juridică a partidului la nivel național.
România, prin politica actuală, se încrie în fenomenul globalizării, integrând volens – nolens și cetățenii români în acest fenomen, cu efect direct asupra scăderii nivelului de trai, prin lăsarea statului român fără patrimoniu și pauperizarea cetățeanului. În acest sens, Parlamentul României, prin majoritatea alianței PSD-PNL, a renunțat la suveranitatea României în mod discret, fără Referendum Național, încălcând dispozițiile art. 90 din Constituția României, atunci când fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a promovat proiectul privind Legile justiției 2022, cu poruncă directă de la Bruxelles, prin care magistrații români nu mai sunt sancționați dacă nu respectă deciziile Curții Constituționale, eludând politic dispozițiile art. 147 din Constituția României.
În acest context, ca fost judecător de carieră, actualmente avocat al Confederației Naționale Sindicale Meridian, am luptat împotriva acestui fenomen de destructurare a Statului Român, apărând Constituția și suveranitatea României prin promovarea a numeroase amendamente de contracarare a aberațiilor judiciare din Proiectul privind Legile Justiției și din Proiectul privind modificarea și completarea OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, prin care statul român rămâne fără patrimoniu conform art. 2, lit. f din actul normativ, care permite listarea la piața reglementată a avuției naționale (regii autonome și întreprinderi publice). Or, un stat fără patrimoniu există doar «pe hartă» și este ca un «cetățean fără casă»!
În curând, după ce oligarhii occidentali vor achiziționa la bursă avuția Statului Român, inclusiv fondul forestier național, cetățenii români vor plăti ca și la utilități un preț de 10 ori mai mare pentru lemnul de foc din patrimoniul cedat al statului român.
În demersul nostru constituțional, singurii care au luat atitudine au fost parlamentarii AUR, motiv pentru care am înțeles că numai în echipă cu aceștia se poate restabili ordinea de drept și democrația constituțională, prin apărarea suveranității și a patrimoniului statului român, promovând legi pentru abrogarea «anomaliilor judiciare» adoptate de alianța PSD – PNL pentru pauperizarea cetățeanului român.”, ne-a declarat Mariana Vârgă, explicând astfel ce a determinat-o să se alăture AUR.
Ca planuri în această formulă politică, coordonatorul Comisiei juridice AUR la nivel național, Mariana Vârgă ne-a mărturisit că, alături de membrii partidului lui George Simion, „va lupta pentru adoptarea unor acte normative privind exploatarea resurselor naturale în interes național, în acord cu dispozițiile art. 136 din Constituția României, pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor, eliminarea discriminărilor și a incitării la ură între clasele sociale, cu efect direct în creșterea salariilor și a pensiilor românilor la nivel european.”, după cum a explicat domnia-sa.
Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro: