anchetaonline.ro

Cât te costă să petreci Revelionul la pensiunile si restaurantele din Argeş

de | 05.11.2022 18:30 | Știri

Mai sunt mai puţin de două luni până la vacanţa de iarnă şi operatorii din turism se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru cei care doresc să scape de grija pregătirilor şi să petreacă sărbătorile departe de casă sau la restaurant. Distracţia şi mesele îmbelşugate sunt principalele ingrediente ale ofertelor de Revelion, care anul acesta nu prea mai sunt chiar pentru toate buzunarele.

Între 500 şi 3.100 de lei Revelionul la pensiunile din Argeş

Pentru că românului îi place să se distreze în stil tradiţional, aproape că nu e pensiune care să nu îşi ocupe la capacitate maximă locurile de cazare în perioada sfârşitului de an. În localităţile de la munte, din nordul judeţului, preţurile variază în funcţie de serviciile oferite şi de confortul locaţiilor, cele mai ieftine oferte pornind de la 500 de lei de persoană, pentru pachetele care presupun numai  cazarea şi ajungând la 3.050 de lei de persoană pentru un sejur de patru zile cu pensiune completă, masă festivă şi program muzical la pensiunile de patru sau cinci margarete.

Cabana Valea cu Peşti, aflată pe malul lacului Vidraru, are în ofertă mai multe tipuri de pachete. De exemplu, pentru un loc în cameră dublă cu 3 nopţi de cazare, mic dejun şi cină, inclusiv cină festivă, dar şi acces la saună, jacuzzi şi internet se plătesc 2500 lei de persoană. Copiii sub 7 ani au gratuitate la cazare şi mic dejun, în vreme ce pentru ceilalţi copii tarifele sunt reduse: 950 lei pentru cei între 7 şi 14 ani, 1.400 lei pentru cei între 14 şi 18 ani. Mai multe detalii despre oferta Valea cu Peşti – AICI!

La hotelul Posada Vidraru, una dintre destinaţiile cele mai selecte din nordul Argeşului, o cameră dublă costă 5500 lei pentru un sejur de trei nopţi şi 6100 lei pentru unul de 4 nopţi, iar cei care au achitat în luna octombrie au putut beneficia şi de reduceri early booking. Serviciile incluse în pachete constau în cazare, mic dejun, cină sau cină festivă în toate seriile. Copiii au şi aici tarife reduse: gratuit sub 7 ani, între 600 şi 1000 lei în funcţie de durata sejurului pentru copiii până în 14 ani şi 1350 sau 1650 lei pentru adolescenţii între 14 şi 18 ani. Mai multe detalii despre oferta Posada Vidraru – AICI!

Mai sus, tot pe Transfăgărăşan, cabana Pârâul Capra are oferte ceva mai ieftine: 3800 lei pentru o cameră dublă timp de 3 zile şi 4430 lei pentru 4 zile. Tarifele pentru copiii trecuţi de 7 ani variază, de asemenea, de la 600 la 1500 lei de persoană. Mai multe detalii despre oferta Cabanei Pârâul Capra – AICI!

Casa Lăzăroiu, complex turistic aflat la Corbeni, vine şi ea cu propria ofertă de Revelion, pachetele pornind de la 1990 lei de persoană într-o cameră dublă sau 1690 lei într-o căbănuţă. Proprietarii pensiunii organizează pentru oaspeţi obiceiul de ignat cu tăierea porcului şi cină cu „pomana porcului” în penultima zi a anului şi o petrecere cu muzică live în seara de Revelion. Şi aici sunt reduceri pentru cei mici, pentru care se plătesc între 600 şi 1200 lei, de la 6 ani în sus. Mai multe detalii despre oferta Casa Lăzăroiu – AICI!

revelion Casa Argeseana

Petreceri cu  vedete şi mese îmbelşugate la localurile din Piteşti

Pentru cei ce vor însă să rămână aproape de casă, restaurantele din Pitești se bat în oferte care mai de care mai atractive, dar şi în vedete plătite să întreţină atmosfera în noaptea de Revelion.

O megapetrecere se anunţă cea de la Club Hush Piteşti, acolo unde piteştenii pot întâmpina anul în cadrul unui Revelion în stil grecesc, alături de Nikos Papadopoulos și ansamblul Neea Ellada, Miki & Band, cu cele mai fine gustări și multă băutură. Preţul pentru o persoană este între 500 la etaj şi 550 lei la parterul localului, pentru copii achitându-se doar 180 lei. Mai multe detalii despre oferta Club Hush – AICI!

La Casa Argeşeană, va fi din nou petrecere de Revelion pe cinste cu muzică populară live oferită de artişti precum Viorela Patrichi, Bebe Voinea, Adrian Niţulescu şi Daniel Chiţulescu şi un meniu în care arta culinară modernă se îmbină cu gastronomia tradiţională românească. Mai mult, organizatorii pregătesc invitaţilor o surpriză, și anume o tombolă specială, premiul constând într-un sejur de trei zile în luna iunie la Ansamblul Rezidenţial Almar Luxury din Mamaia Nord. Dacă vreţi să petreceţi Revelionul la Casa Argeşeană, trebuie să scoateţi din buzunar 465 lei pentru un loc în sala mare a localului şi 365 lei în sala mică. Mai multe detalii despre oferta Casa Argeşeană – AICI!

Restaurantul Magic din Trivale aduce taraful Marian Mexicanu şi pe celebra interpretă Steliana Sima pentru noaptea de Revelion, preţul unui meniu fiind între 350 şi 450 lei, în funcţie de zona din local unde se află mesele. Mai multe detalii despre oferta Restaurant Magic – AICI!

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect de lege – Bugetarii vor avea mai multe zile libere de anul viitor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană | Casa Lăzăroiu | Club Hush Pitești | Posada Vidraru | Valea cu Peşti