Prevenirea violenței în școli: activități educative ale Poliției Locale Pitești

de | 03.03.2023 13:04 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Prevenirea violenței în școlile din Pitești!

În cadrul Programului național „Săptămâna altfel”, printre activitățile organizate de către școli, se numără și întâlniri ale elevilor cu reprezentanți ai organizațiilor sau instituțiilor care, împărtășind din experiența lor, pot ajuta elevii să se raporteze corect la lumea înconjurătoare și să obțină abilitățile necesare unei bune integrări în comunitatea școlară și în societate.

Pitești actiune politie

În acest context, polițiștii locali au desfășurat, joi, la Pitești, activități de prevenire a violenței la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, sub coordonarea doamnei director, prof. Crivac Magdalena, și a doamnei consilier școlar, Paicu Florica, împreună cu doamnele diriginte și alături de doamna învățătoare Dulică Daniela.

Scopul acestor activități a fost combaterea bullying-ului între elevi și reducerea vulnerabilității acestora față de violență și abuz.

Pitești actiune politie

Elevii au avut posibilitatea să cunoască un echipaj de mascați și să primească răspunsuri la întrebări chiar de la cei care veghează, zilnic, la păstrarea liniștii publice și la combaterea violenței în societate.

Încântați, copiii au dorit să facă fotografii cu aceștia pentru a păstra amintirea unei lecții utile pentru viața și siguranța lor.

 

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole